Thursday, August 5, 2010


In perioada 30 iulie - 04 august a avut loc in Tokyo, Nerima Arena, Japonia, cea de a 7-a editie a Turneului Mondial de Karate Kyokushinkai “Mas Oyama Memorial Cup” si activitatile adiacente acestuia, constituind cel mai important eveniment anual al Karate-ului Kyokushin mondial. Evenimentul a fost organizat si coordonat de catre International Karate Organization Kyokushinkaikan - IKO Sosai Honbu Japonia, Organizatia Mondiala a Karate-ului Kyokushin.
La acest eveniment, Federaţia Română de Kyokushin Tradiţional, FRKT - IKO Sosai Romania, cu sediul in Sibiu, a fost reprezentata de o delegatie formata din 7 membri, condusi de catre Sensei NEAGOIE Horaţiu-Adrian, 3 Dan Karate Kyokushinkai, presedintele FRKT si al clubului sibian de Karate Kyokushinkai “Musashi Dojo” Sibiu.
Alaturi de Sensei Horatiu-Adrian NEAGOIE, din aceasta delegatie au mai facut parte: Sensei BOLOJAN Radu-Florin, 3 Dan Karate Kyokushinkai, Vicepresedinte Executiv al FRKT, presedinte al clubului CS “Profighters” Cluj-Napoca, Sempai DOMŞA Călin-Gabriel, 2 Dan Karate Kyokushinkai, Vicepresedinte Administrativ al FRKT, presedintele clubului CS “Murmidon Kyokushin” Zalau si alti 4 sportivi din Cluj-Napoca si Zalau.
In clasamentul competiţiei, sportivii români au obţinut următoarele rezultate:
Radu Florin BOLOJAN (CS „Profighters” Cluj-Napoca ) - Locul I Seniori MASTERS OPEN.
Călin Gabriel DOMŞA (CS “Murmidon Kyokushin” Zalau) - Locul V Seniori GENERAL OPEN.
Ioan TĂTAR (CS „Profighters” Cluj-Napoca ) - Locul XVII Seniori GENERAL OPEN.
Călin DOSPINESCU (CS “Murmidon Kyokushin” Zalau) - Locul XVII Seniori GENERAL OPEN
Kevin TĂTAR (CS „Profighters” Cluj-Napoca ) - Locul IV Baieti 9-10 ani OPEN.
Notabil este si faptul ca echipa de arbitri internationali, desemnata pentru aceasta competitie, l-a avut ca arbitru central pe Sensei Horaţiu-Adrian NEAGOIE, ea avand in componenta 3 maestri din Japonia si un altul din Rusia, si reprezinta o certa recunoastre si apreciere a acestuia pe plan mondial, precum si a standardelor la care se ridica Kyokushin-ul romanesc.
 
Cu respect şi consideraţie,
Daniela-Eva BOZDOC,
Secretar General, Federaţia Română de Kyokushin Tradiţional.
0755-242-623, 0769-741-311, 0369-424-604, bozdocdaniela@yahoo.com.

2 comments:

  1. I just started practicing karate and i realy enjoy your blog!!

    tal
    Martial Art Training

    ReplyDelete
  2. If your looking for Online Illinois license plate sticker renewals then you have need to come to the right place.We offer the fastest Illinois license plate sticker renewals in the state. cazare sibiu

    ReplyDelete