Thursday, August 5, 2010


In perioada 30 iulie - 04 august a avut loc in Tokyo, Nerima Arena, Japonia, cea de a 7-a editie a Turneului Mondial de Karate Kyokushinkai “Mas Oyama Memorial Cup” si activitatile adiacente acestuia, constituind cel mai important eveniment anual al Karate-ului Kyokushin mondial. Evenimentul a fost organizat si coordonat de catre International Karate Organization Kyokushinkaikan - IKO Sosai Honbu Japonia, Organizatia Mondiala a Karate-ului Kyokushin.
La acest eveniment, Federaţia Română de Kyokushin Tradiţional, FRKT - IKO Sosai Romania, cu sediul in Sibiu, a fost reprezentata de o delegatie formata din 7 membri, condusi de catre Sensei NEAGOIE Horaţiu-Adrian, 3 Dan Karate Kyokushinkai, presedintele FRKT si al clubului sibian de Karate Kyokushinkai “Musashi Dojo” Sibiu.
Alaturi de Sensei Horatiu-Adrian NEAGOIE, din aceasta delegatie au mai facut parte: Sensei BOLOJAN Radu-Florin, 3 Dan Karate Kyokushinkai, Vicepresedinte Executiv al FRKT, presedinte al clubului CS “Profighters” Cluj-Napoca, Sempai DOMŞA Călin-Gabriel, 2 Dan Karate Kyokushinkai, Vicepresedinte Administrativ al FRKT, presedintele clubului CS “Murmidon Kyokushin” Zalau si alti 4 sportivi din Cluj-Napoca si Zalau.
In clasamentul competiţiei, sportivii români au obţinut următoarele rezultate:
Radu Florin BOLOJAN (CS „Profighters” Cluj-Napoca ) - Locul I Seniori MASTERS OPEN.
Călin Gabriel DOMŞA (CS “Murmidon Kyokushin” Zalau) - Locul V Seniori GENERAL OPEN.
Ioan TĂTAR (CS „Profighters” Cluj-Napoca ) - Locul XVII Seniori GENERAL OPEN.
Călin DOSPINESCU (CS “Murmidon Kyokushin” Zalau) - Locul XVII Seniori GENERAL OPEN
Kevin TĂTAR (CS „Profighters” Cluj-Napoca ) - Locul IV Baieti 9-10 ani OPEN.
Notabil este si faptul ca echipa de arbitri internationali, desemnata pentru aceasta competitie, l-a avut ca arbitru central pe Sensei Horaţiu-Adrian NEAGOIE, ea avand in componenta 3 maestri din Japonia si un altul din Rusia, si reprezinta o certa recunoastre si apreciere a acestuia pe plan mondial, precum si a standardelor la care se ridica Kyokushin-ul romanesc.
 
Cu respect şi consideraţie,
Daniela-Eva BOZDOC,
Secretar General, Federaţia Română de Kyokushin Tradiţional.
0755-242-623, 0769-741-311, 0369-424-604, bozdocdaniela@yahoo.com.

1 comment:

  1. I just started practicing karate and i realy enjoy your blog!!

    tal
    Martial Art Training

    ReplyDelete